VARUSTELAINAAMO TAPAHTUMATOIMIJOILLE

Oulun kaupungin osallistuvan budjetoinnin varoilla toteutettava varustelainaamo helpottaa Oulun alueen kaupunkiaktiivien toimintaa. Lainaamo tarkoitettu vähävaraisille yhdistyksille ja järjestöille, joilla ei ole omia tarvikkeita tai varaa ostaa tai vuokrata niitä tapahtumien järjestämistä varten. Varustelainaamo sijaitsee Kokardiklubin hallinnoimana Kulttuurikasarmilla, Hiukanpihalla. 

 

Tällä hetkellä lainaamo tarjoaa äänentoistolaitteiston, valotekniikkaa, pop-up-telttoja ja grillin, sekä hattara- ja popcorn-koneet. Varustelainaamon sisältö ja tarjonta täydentyy pikkuhiljaa, ja lainaamo aloittaa toimintansa 1.3. Lainaamon huollosta ja ylläpidosta vastaa kuntouttavan työtoiminnan ryhmä Hiukanpihan Ote ohjaajansa Hanna-Leena Kauppisen johdolla. 

 

Hinnasto

 

Lainaamon hinnat määräytyvät sen mukaan, paljonko tarvikkeita lainaat kerralla.

Esimerkkejä:

 

Pelkkä äänentoistolaitteisto: 30e/päivä

Äänentoistolaitteisto ja yksi teltta: 40e/päivä

Äänentoisto, valot ja kaksi telttaa: 60e/päivä

Pelkkä grilli: 10e/päivä

 

Päiväkohtainen kokonaishinta on maksimissaan 80 euroa. Tarvikkeet saa lainaan enintään kolmeksi päiväksi kerrallaan. Lainahinnalla katetaan lainaamon juoksevia kuluja kuten huoltoa ja varaston vuokraa. 

 

Varustelainaamo ei tällä hetkellä tarjoa tarvikkeille kuljetusta. Lainaamo ei vuokraa tavaroita yksityistilaisuuksia varten. Perehdy alla oleviin asiakirjoihin ennen kuin olet yhteydessä lainaamista varten!

Varustelainaamon pelisäännöt